Forum Zagraceni.pl - Blog graczy po 30-ce

Gry dla dziewcząt [X360]

1. Koza

Koza

member

Wysłane 5 miesiące(ęcy) temu #

Mam nadzieję, że temat nie okaże się dyskryminujący.

Moja lepsza połowa zabrała się za granie i ku mojemu zdziwieniu całkiem nieźle jej idzie. Niestety nie jest hardcore'owym graczem i rzeczy wymagające większej sprawności ręka-oko mogą sprawiać jej trudności. Co prawda pocinaliśmy wspólnie w Army of Two, a sama męczy Bully, Prince of Persia i Fable 2, ale już GTA4 jest za ciężkie.

Stąd moje pytanie - coby się biedactwo nie nudziło w wolne dni - co jeszcze kupić, żeby umilić te miłe konsolowe popołudnia? W co pogrywają wasz połówki?

Pozdrawiam

2. FettNaKamieniu

FettNaKamieniu

preferred member

Aga na chwilę uzależniła się od Puzzle Questa. Ostatnio gra w Chime, co przyjemne jest nawet dla mnie, bo leci wtedy kojąca muzyczka. Peggle, od czasu do czasu Flock, ale wtedy kurwy lecą salwami. Jeszcze w grę wchodziła Zuma, ale lepszy okazał sie klon na ajpodzie. Full casual, ale tylko na poziomie. Normalne gry obserwuje z tylnego siedzenia

Nie niszczmy jamniczka
  3. Koza

Koza

member

Dzięki wielkie, choć niestety u mnie chyba takie tytuły nie przejdą. Pokazałem kiedyś wybrance Viva Pinata i niestety nie przypadło do gustu. Chyba za mało skakania/strzelania/biegania.

4. xtrmntr

xtrmntr

junior member

Moja żona gra w: Zuma, Uno, Boom Boom Rocket

5. Zbyszek

Zbyszek

senior member

-Może coś z kolekcji arcade? Castle Crashers?
    -Skoro wymieniłeś PoP to mozę też ten sam tytuł ale wcześniejszy(i lepszy) datą - PoP: The sands of time(ze starego xboxa jeszcze, ale działa na 360)
    -Jakieś muzyczne gry? Sam ma w domu Lips i śpiewa się całkiem, całkiem.
    Na koniec jeszcze zaproponuję, choć jak zgaduję pomysł nie przejdzie - jeśli lubi się bać to może dead space ze względu na story?

A feather in the hand is better than a bird in the air.
  6. Koza

Koza

member

Dzięki za sugestie.

Kolekcję Arcade muszę sprawdzić w takim razie. Co do PoP'a - mam go chyba na PS2 jeszcze (tylko przyznam szczerze nie lubię podpinać PS2 do LCD, a kineskopowego telewizora nie mam). Z muzycznymi grami - walczyliśmy w Singstar (też na PS2), ale jakoś nie podeszło.

A Dead Space - spróbuję. Rzeczywiście tam nie było na tyle dużo dynamicznej akcji, żeby sobie miała nie poradzić, a jednocześnie nie będzie się nudzić. Może podchwyci scenariusz.

Jeszcze raz dzięki.

7. Verminaard

Verminaard

member

Hello,

Wszystkie Lego, szczególnie jeśli lubi np. Indianę Jonesa. Tylko licz się z tym, że każe ci też w to grać ;).

8. User has not uploaded an avatar

Mr_Baggins

member

Moja nie gra. Do tego jeszcze jak gram to patrzy na mnie tak jakoś dziwnie.

9. rupcio

rupcio

member

Moja lepsza połowa fazę na granie ma rzadko, ale jeśli już to:
    - Dragonage, przedtem Oblivion - kiedyś była mocno wkręcona w real live RPGi, trochę Jej zostało.
    - Guitar Hero - plumkamy sobie razem, z racji naszych preferencji muzycznych najczęściej w GH: Metallica. Co ciekawe, to Ona gra na perkusji...
    - na kompie Zuma, Abe's Odyssey i takie coś jak Bejeweled, tytułu nie pomnę.

Gdy ja gram, strzelanki traktuje z obojętnością (przy gearsach prosi żebym ściszył), sportówki z kiepsko ukrywaną niechęcią. Na SFIV reaguje alergicznie.
    Ale, co ciekawe, bardzo lubiła kibicować przy Condemned 2.

Żenię się za 2 m-ce. Lepiej nie mogłem trafić

10. Koza

Koza

member

Rupcio - święta racja. Taka panna to skarb. Wiem doskonale jakie to mobilizujące kiedy ma się kibica rozwalając przeciwników w CoD.

Co do gier - popróbuję czegoś z powyższych propozycji. Chociaż widzę, że nie ma teraz czasu na granie, bo do pracy chodzi czy coś takiego :P.

Niemniej dzięki wszystkim za propozycje.

A tak przy okazji - Mr_Baggins, mam nadzieję, że jestem w błędzie, ale obawiam się, że jeszcze sporo awantur o 360 będzie ;).

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, by móc pisać posty.

Kanał RSS tematu